Meravella, vagar… sota de la superfície

Continuant amb la BlockChain la potència de dos projectes:

En resposta a la idea de Denise de revisar la paret que 'va tacar’ la seva cara, Vaig ser passejant aquest matí al llogaret local i en el meu camí va fer fotos de tots els llocs de la imperfecció que em vaig trobar. Mentre Denise té la intenció d'ocultar / amagar la taca a la paret, Volia revelar les imperfeccions que he trobat. Estic gaudint el joc amb els intents infructuosos per perfeccionar i la troballa de bellesa dins de l'imperfecte, reduir la cerca a una obsoleta, com diu Denise.

Aquestes esquerdes són, a primer cop d'ull, fallos'de superfície, línies, imperfeccions… a terra sec i en la meva cara assecat al sol, mostrant el dany del sol fort aquí en l'entorn construït, el meu cos i el recent tall d'aigua de la inundació per la terra.

No obstant això, mirant més de prop, sota de la superfície, aquestes esquerdes simplement no existeixen. Ells són el 'espai entre', el buit, el desconegut, la línia d'horitzó, el 'molt més intrigant que'… només podem veure-les a causa de la llum que arriba a les dues superfícies de forma diferent que envolten l'esquerda. L'horitzó no existeix, les esquerdes no existeixen i per tant no existeixen les línies a la cara.

El que existeix allà, però és la interessant, la perversa, el marge.

Aquí és on la vida és – en les esquerdes.

Aquí és on l'art és – en les esquerdes.

Actualment estic vivint i treballant 'fora de la xarxa' / fora del sistema, Per tant, estic en l'esquerda? Sóc un marge? pervers, norma contra.

Es requereix més exploració d'aquests espais desconeguts / buits. L'espai negatiu, el zero de la femella.

Deixa un comentari