Entrevista de Katie Weston

Katie Weston, Actualment estudia a la Universitat de Portsmouth en un curs de grau en 3D, en contacte amb l'artista declarant, “Estic molt emocionat d'escoltar d'una artista feminista des d'algun lloc tan a prop de mi com Southampton! Sóc un estudiant de grau a la Universitat de Portsmouth 3D i actualment estic fent un assaig sobre espais Museu / Exposició / Galeria. Tinc un interès personal en l'art feminista i el feminisme i que he fet projectes basats en alguns bé conèixer artistes feministes, el meu ser favorit Kiki Smith.
Admiro molt a les dones artistes que no tenen por d'usar temes controvertits i donar un pas fora de la caixa!

M'encantaria ser capaç de veure el seu treball, ja sigui en un espai formal galeria o en qualsevol altra situació. Seria això possible en absolut en un futur pròxim?
Espero escoltar de vostè.”

Jo vaig aprofitar l'oportunitat d'ajudar a Katie i igual que la seva visita 'de Col·lecció', Actualment es troba en en la galera Bargate Monument, per veure 'Dual’ ella em va enviar les següents preguntes per contestar i ha permès amablement em a posat aquí perquè tots llegeixin, gaudir.

Gràcies Katie per l'oportunitat de respondre a algunes preguntes molt interessants i bona sort amb el seu projecte!

1. D'on treus la inspiració i com se't va ocórrer amb un concepte per a una nova peça de treball?

Cada peça que hi penso en el meu cap en general prové d'un ardent desig de qüestionar i espero canviar alguna cosa o d'algú manera de pensar. Jo no faig 'prou’ fotos – encara que la qualitat estètica de la meva feina és molt important. La meva inspiració ve de ser dona en aquest país i el que tots els mitjans. Tracte de fer comentaris sobre la tragèdia absoluta que és l'objectivació total del cos femení reduint-lo a l'única cosa que tots tenim en comú. Tots som esquelètic sota la carn (per molt que la carn que pot tenir) – l'espai interior i el nostre esperit / ment és on tot pertany – no hem de ser jutjats en la nostra superfície. Les normes socials de ser un certa grandària i forma i vestidor / comportar-se de certa manera posen una enorme quantitat de pressió sobre la dona (i més recentment el mascle) cos i això és el que he estat víctima d'i vols veure l'equilibri entre cos i ment recuperat. Per tant, Cada vegada que faig un treball, es tracta d'una resposta a un sentiment molt fort de dins i fora d'aquesta sortida no estic segur que seria aquí.

2. Vostè té una raó per a l'ús de materials específics? (En particular en la peça dual en Bargate)

Amb l'elecció dels materials, Tracte d'afegir a la naturalesa i el concepte de la pròpia peça. Mitjançant l'ús de suau, materials fràgils com el làtex, plomes, cotó, mitjanes, Estic intentant subratllar el caràcter transitori de l'anatomia humana. El mateix fet que la nostra pell envelleix (d'una manera similar al làtex) és una burla completa d'una obsessió de la societat amb la joventut i la bellesa. Segurament, hem d'acceptar la nostra fragilitat molt humà, però no, intentem conquistar plastificant nostra carn. Per ser més específics, la peça exposada al Dual Bargate '’ se centra en una diferència fonamental entre home i dona, la protuberància i el buit, el positiu i el negatiu. Això utilitza truges de cactus com protuberàncies de la part posterior en el llenç a través de la superfície. Em vaig basar a Xipre en aquest moment i vaig dibuixar en les estructures molt agressius però boniques en la vida de les plantes. L'ús dels contraris amb el llenç nu i el cuir negre tractar de reforçar les diferències biològiques. No obstant això, la meva intenció aquí era presentar-me – una persona que lluita dins d'un món dominat per molt masculí, però és dona. Una màscara de masculinitat llavors està adornada per aconseguir, per dur a terme, i l'obertura molt femenina que es veu com una debilitat. Si això és una estratègia de supervivència o si jo hagués estat modelat en aquesta, No ho sé??

3. És una decisió conscient de no tenir un marc al voltant de la peça? (Bargate)

Sí. Com que sóc sobretot un escultor, quan faig un treball de la lona encara ho tracte com un 3 peça tridimensional. En particular, amb l'ús d'objectes o estructures que sobresurten de la superfície o obertura cap amunt per revelar l'interior de la lona. Per això és important que el llenç es veu amb totes les seves dimensions, no només l'amplada i l'alçada, sinó també la profunditat a la qual està fora de la paret.

4. Com et sents quan veus al teu treball en una galeria? És gratificant, especialment com a artistes feministes són una minoria?

És la mateixa raó per la qual faig la meva feina. Pel que es va fer i s'emmagatzema fora de la vista va en contra de tot el que jo estic tractant de fer amb la feina. És molt gratificant quan veig el meu treball dins d'un grup o mostra individual com em sento com que estic rebent aquest missatge, si es llegeix exactament com era la meva intenció és una altra cosa, però almenys s'està vist.

5. El seu treball més orientat cap als homes o les dones? O les dues coses?

No pretenc que el meu treball a ningú en particular. Crec que és per això que he gaudit d'exhibir el treball en espais no-galeria, ja que això dóna lloc generalment a un públic més variat (aquells que no solen anar a una galeria). Em sento com que vull arribar a tantes i tan diferent a una persona com a possible.

6. Les reaccions que s'obté dels homes i les dones difereixen? Com és això? Afecta això al xocant o personal a fer una peça?

No permeto que la resposta de la gent per al treball afecta la forma en què faig les futures peces com sóc massa egoista perquè! Faig exactament el que vull fer i això és una cosa absolutament increïble ser capaç de fer com la seva carrera! Per tenir la llibertat necessària per crear des de dins de tu sense pensar pel que fa a com serà rebuda. No obstant això, un cop en el programa de treball en general, té una resposta diferent als homes que a les dones. Algunes dones han respost negativament dient que no hi ha lloc per al feminisme avui – Crec fermament que això es deu al fet que es sentin que van a desvincular-se del món masculí que han entrat en. Així que no estic d'acord – fins i tot hi ha més espai per al feminisme ara que estem tractant de fer front a ser home o dona alhora.

Alguns homes, i em sento molt afortunat d'estar casada amb un de, són tan feminista com sóc i que reaccionen amb un molt comprensiu, empatia, però no condescendent resposta a la representació d'una dona el cos roman subjecte a l'escrutini i la objectivació. D'altra banda, alguns homes reaccionen a nivell sexual a les imatges que conté màscares, restriccions, etc. – per exemple, a 'fora de lloc', 'Un dia en la vida de’ o 'To Myself’ – Crec que han arribat a ser tan acostumats a veure la forma femenina en posicions sexuals masoquistes que no poden llegir aquestes obres de qualsevol altra manera. Sens dubte, això només reforça la necessitat de fer la feina!

7. És vostè l'oportunitat de decidir sobre com es mostra el seu treball? I.E. on es col·loca a la galeria i en relació amb altres obres?

Dins d'una mostra col·lectiva, com el d'autos de col·lecció Bargate '’ exposició, el curador(s) de la galeria de decidir sobre la col·locació de les obres en relació amb els altres i com el programa es llegeix en el seu conjunt. No obstant això, amb exposicions individuals, que he pogut viatjar a, He tingut la sort de decidir sobre la col·locació i l'he penjat totes les obres mi. Això em permet dissenyar l'efecte global de l'exposició i que les peces que vull mostrar primer i quines voldria mantenir ocult per fer un impacte sobtat durant tota l'experiència.

8. Vostè treballa amb la galeria en compte? és a dir,. L'escala d'una peça, o el fàcil que serà per mostrar?

En general tenen sobre 3 o 4 peces de treball sobre la marxa en qualsevol moment – en general difereixen en el seu medi és a dir. una peça escultòrica, una sèrie de lona, una pel·lícula o una obra fotogràfica. Això em permet ser més eficient en la meva pràctica i em permet treballar en funció del temps i el meu estat d'ànim! Així que no a la pregunta, la peça es fa sense pensar en qualsevol espai de la galeria especial – però jo sempre necessito pensar en la instal·lació de la peça, si va a aparèixer en un pedestal, muntar a la paret, etc..
Per la meva exposició individual a la Galeria Bargate Monument a 2006 Es va acostar pel comissari de tenir l'exposició inaugural 18 mesos abans de ser obert, així que vaig dissenyar cada peça per ajustar l'espai de la galeria. Això va ser bastant obvi per als visitants, ja que van comentar que el treball semblava pertànyer.

9. Aquests factors fan una diferència en la probabilitat d'una galeria ho acceptarà? Particularment petites galeries?

Hi ha una gran quantitat de galeries i presentacions d'exposicions obertes, que només acceptarà paret peces muntades de treball – això és degut a la facilitat d'penjant, emmagatzematge, etc.. Així que potser em limito en el meu treball pot demostrar, però no m'agradaria començar a fer la feina per ajustar-se a com em sento jo perdria la llibertat que tinc.

10. Fes la teva prefereixen petita, espais de la galeria íntims o major 'cub blanc’ galeries d'estil? (com a artista convidat i un visitant)

Com a artista, Realment he gaudit mostrant en diferents espais com les voltes medievals de Southampton, que són els espais subterranis carregats d'història i històries i veient les meves obres (que havia estat alguna vegada només es mostra en espais de la galeria blancs fins llavors) col·locat en aquests espais d'alguna manera els va donar més poder i narrativa. Com a artista m'agrada mostrant el treball en una varietat d'espais, els petits espais privats i les grans cubs blancs. Com a visitant Tracte de barrejar massa – amb una recent visita al Guggenheim de Bilbao de veure la nova instal·lació de Richard Serra en comparació amb una vista privada recent que he visitat en Bitterne triangle a Southampton, que és una molt petita, sortida comercial per als artistes locals.

11. Com l'obertura de la galeria Bargate vostè afectats? Ha millorat la seva capacitat d'aconseguir treball mostrat?

Em considero molt afortunat d'haver estat ofert la primera exposició a la galeria Bargate Monument. Sento que aquesta galeria ha millorat tots els artistes residents a Southampton potencial projecció de treball. Que tenia abans de llavors, però, mostra a Londres ia altres galeries locals així que m'agradaria pensar que es tractava d'una reeixida carrera d'exposicions que va portar a l'exposició a la galeria Bargate. 'Un espai', l'organització d'arts que s'executen la galeria, han estat un gran suport cap a la meva pràctica, especialment tenint en compte la meva feina no és el més accessible a tots els espectadors.

12. Com et sents sobre la galeria Bargate en comparació amb altres galeries de la seva obra ha estat exposada en? o en exposicions individuals? Té una preferència?

Com ja he fet la feina específicament per a l'espai Bargate per la meva exposició individual, com es va esmentar anteriorment, Em vaig sentir com si aquest va ser el més reeixit. El resultat va ser un grup de peces que complementa molt bé entre si i, com jo estava involucrat en la instal·lació, Em vaig sentir més connectar.

13. Quant costa el seu treball en general es venen per? Què es té en compte a l'hora de posar un preu a una peça?

El meu treball ha augmentat el seu valor des que vaig vendre la meva primera peça en 1996. El treball ara ven des 800 lliures per un llenç / treball fotogràfic fins 3000 lliures per a una peça escultòrica. Faig un registre dels costos de materials per a cada peça i també la quantitat d'hores que he passat la creació de l'obra, que inclou qualsevol investigació, viatges, dissenys de concepte, presa de maqueta i la peça final. Després afegir un valor artístic de la col·lecció de la peça, que es refereix a com crec que la meva pràctica creixerà i el ben establert que sóc com a artista.

Deixa un comentari

 
Navegació mòbil