Fora, a l'interior de l'Bosc

Com a part de la Capella Art Studios Dins / Fora Simposi per al Laboratori de la dissensió 2019 a l'Escola d'Art de Winchester, Es em va donar l'oportunitat de 'despotricar’ per 5 acta.

La plataforma d'un gran, roca plana que s'endinsa a la vall sempre (com ho ha fet per als treballs anteriors de rendiment) la 'caixa de sabó perfecta’ per pujar a. És com si una vegada que el meu cos està allà, Adopto el paper d'intèrpret, audiència i vall. Amb el ressò de la meva veu cridant a través d'l'abisme que rebota de nou a mi, Em pregunto 'és algú aquí, estàs escoltant, ens estem connectant?

Em pot sentir? M'agradaria saber què, cridant a través d'la vall i altre costat de l'canal a l'esdeveniment Simposi Regne Unit. Sí, que hi eren, escoltar i connectar amb mi a través de twitter.

L'àudio era clara, com si amplificada per l'escenari teatral de la roca a la vall. L'estètica visual era un desconegut. Un cos amb prou feines visible vestida de negre podria ser feta entre els alts pins, gesticulant en una petició de connexió i la comprensió.

Les meves paraules estaven intentant entendre on sóc, dins o fora, o era jo? en realitat, Estic fora de la xarxa, fora de el sistema però amb aquestes connexions són tots els que realment fos? Em baso en aquestes connexions, personal i professionalment. De nou s'està plantejant la pregunta 'És aquest un rendiment si no hi ha audiència?’ que està alimentant encara més investigació sobre l'aïllament social, aïllament professional i la forma de treball fora de sistema. La publicació crític molsa vagi a estudiar a principis d'aquest 2020.

Les meves paraules van ser de bosc, amb l'origen del mot bosc '’ ser 'estrangera’ i 'fora de les portes’ o 'exterior', una obra de teatre en la meva condició d'immigrant, un crit polític i personal als oients a l'interior. Un increïblement forta connexió amb l'exterior a continuació, es materialitza, com si cap altre pot competir amb la comprensió que JO SÓC el bosc i el bosc mi és. I una vegada que se sap o es va sentir en aquell moment tot està fet sentit de.

'Sóc un home, dona, animal… Jo sóc tot i una altra.’

Gràcies a les contínues Capella Arts Studios per a la connexió.

Deixa un comentari

 
Navegació mòbil