La pèrdua de la 'acte’

És com si tot el que ha estat fins ara ha desaparegut i he perdut realment la meva "jo". Afirmació’ era una purga completa del sistema, el que sentia pel món, on vaig viure, altres persones i jo mateix – un retrat honest i molt públic de la meva frustració i lluita, posant el meu cos i la cara i les rutines disciplinats de passar per l'espectacle perquè tots ho vegin. I ara? Estic vivint en un país estranger i, principalment a causa dels missatges mediàtics aconseguir 'Lost in Translation’ a més de no ser amo d'una televisió, Sento que sóc desfer temporalment de la importància donada a la imatge. Encara estic en un país d'Europa occidental, amb totes les seves normes culturals i socials i creixent receptes però, Jo també estic envoltat d'una majoria que encara "viuen de la terra ', les dones de cap a peus de negre, fins i tot en la calor i estranys que fan contacte visual i se saluden amb un sentit de cura i respecte agost. No sóc ingenu, Sé que no hi ha un "perfecte’ lloc sense odi, crim, egocentrisme, però sento que he fet un pas enrere en el temps en comparació amb el Regne Unit. Ningú em coneix aquí i per això estic perdut, no mentalment però físicament i, per ara, el meu treball ha perdut "jo", el cos, la imatge figurativa agressiva explícita. En lloc d'això estic buscant cap a fora i veure a través d'on veritables mentides de bellesa, aquestes coses que nosaltres tots tendeixen a donar per fet i es perden sota les capes d'auto-importància. Veig la bellesa a la vida que m'envolta en plantes, insectes, ocells, fruita, verdures, sorra, sigui, cel i que vista – de despertar i veure l'horitzó, a continuació, la posta de sol que ofereix un veritable sentit de si mateix, de pertinença – un que cap producte o material de possessió mai podria complir. Tothom hauria de presenciar aquesta posta de sol i veure-ho, No n'hi ha prou amb veure o veure, però realment veure la bellesa que sempre ha estat i seguirà terme nosaltres viure. El nostre sentit de si mateix és tan inflat però són temporals, transitori. Encara, També estic presenciant la despulla, tinció d'aquests elements perfectament belles; llençar escombraries, consum de sòl, una economia en creixement de la població i en auge – és això inevitable? La naturalesa humana es propagui com un virus? Estic en un país que míticament diu tenir el secret de l'eterna joventut i bellesa, però el que ara sembla ser una més espiritual – una vitalitat i energia, un sentiment a l'interior sota aquesta imatge de la superfície. Em sento com en un amb els elements – el meu cos al mar, a la sorra, transpiració. Ja no està en una caixa engabiada ple de pertinences per trucar a una llar. Em sento fora del meu cos – aquesta és la sensació que he somiat. M'he sentit atrapat dins dels límits de la pell, superfície, imatge i ara… ara em sento-imatge menys, experimentar, estructures de detecció, de color, la vida i compartir tot això amb la persona més important en la meva vida. Quant de temps durarà això?

Deixa un comentari